Звіт про діяльність Олександра Сергійовича Борнякова депутата Одеської міської ради VІІ скликання, голови постійної комісії з питань економічної, інвестиційної політики, торгівлі, міжнародних відносин та інформаційних технологій.

звіт-Борнякова2

За період з 13.11 по 23.02, було проведено 11 засідань постійної комісії з питань економічної, інвестиційної політики, торгівлі, міжнародних відносин та інформаційних технологій, на яких впроваджено наступні ініціативи:

  • онлайн-карта МАФів Одеси, спрямована систематизувати діяльність тимчасових торгівельних споруд в місті;
  • внесено проект рішення щодо запровадження системи електронних петицій в Одесі;
  • ведеться робота із впровадження системи електронних держзакупівель «ProZorro».

Було подано наступні проекти рішень:

  1. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 17.12.2013г. №4230-VI «Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Одеса на 2013-2015 роки»
  2. Програма соціально-економічного розвитку м.Одеса на 2016р.
  3. Про внесення змін і доповнень до правил розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Одесі, затверджених рішенням Одеської міської ради №3961-VI від 09.10.2013г.
  4. Про затвердження Міської програми відшкодування частини витрат на заходи з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків, у м. Одесі на 2016 рік
  5. Про хід виконання міської програми «Електронне відкрите місто» в м.Одесі на 2015-2017 роки

Також, є членом робочої групи по перевірці цільового використання приміщень, розташованих на території м.Одеса, які передані в оренду громадським та благодійним організаціям.

За 100 днів роботи запроваджено безкоштовні курси:

  • англійської мови та граматики (взяло участь 60 одеситів);

  • комп’ютерні курси для пенсіонерів (залучено 11 одеситів),

ведуться семінари з психології (залучено 73 одесити), а також проведено 4 масових семінари зі створення ОСББ та енергоефективності, які відвідало 450 мешканців міста.

За 3 місяці у депутатській приймальні за адресою м. Одеса, пр. Адміральский 34-а, де щоденно з 10:00 до 18:00 проводяться безкоштовні консультації з юридичних  питань та питань створення ОСББ, було отримано 281 усних та письмових звернень від одеситів. 37 з них вже вдалося вирішити.

За період у 100 днів було проведено 16 особистих прийомів громадян, а також 5 зустрічей з одеситами. За підтримки та консультації юристів приймальні наразі готується до реєстрації 12 ОСББ.

Підготовлено 18 депутатських запитів та звернень.

Ведеться активна робота з інформаційного висвітлення суспільної діяльності та роботи постійної комісії з питань економічної, інвестиційної політики, торгівлі, міжнародних відносин та інформаційних технологій в одеських та всеукраїнських ЗМІ (ТК «7 канал», «Перший міський», ТК «Град», 5 канал тощо).

(2 оценок, в среднем: 5,00 из 5)
Loading...Loading...