Розпочали співрацю з технологічним світовим лідером Microsoft для розвитку хмарної інфраструктури в Україні вартістю понад 500 млн доларів!
Сьогодні Михайло Федоров та директор Microsoft Україна Jan Peter De Jong підписали Меморандум про співпрацю з метою реалізації Програми цифрової трансформації та використання хмарних сервісів Microsoft Azure. Ця програма сприятиме впровадженню інновації на базі хмарних технологій для різних комерційних, державних структур та підприємств, а також уряду України.
Microsoft має намір надати технологічну підтримку, яка допоможе продемонструвати можливості використання Azure Cloud. Крім того, разом сторони:
  • підтримуватимуть навчальні програми, які охоплять понад 100 тисяч студентів, IT-спеціалістів, громадян у сфері інформаційних технологій
  • впроваджуватимуть інноваційні передові технології в Україні на загальнодержавному, регіональному та міжгалузевому рівнях
Також є чудові новини для геймерів. Разом з Microsoft Мінцифри працюватимемо над можливістю запуску офіційної підтримки ігрової платформи Xbox на українському ринку. Всі вже давно очікують на цю подію, тож сподіваємось, що українці також матимуть офіційну підтримку платформи Xbox для повноцінного користування.
(Пока оценок нет)
Loading...Loading...