Громадський бюджет, реалізація програми «Електронне місто» та пункти порядку денного чергової сесії Одеської міськради – ці та інші питання обговорили під час першого відкритого засідання фракції «Об’єднання «Самопоміч за участі представників суспільних організацій та громадськості.

Діючі депутати фракції Об’єднання «Самопоміч» – Олександр Борняков, Ганна Позднякова, Вадим Терещук, Ольга Квасніцька та Олександр Аміци – розповіли усім присутнім про етапи, які проходять проекти рішення перш ніж потрапити на сесію міської ради.

«Найбільший резонанс в аудиторії викликали питання стосовно формату, в якому на сьогодні функціонує муніципальна охорона, а також питання стосовно її фінансування», – зазначив депутат Борняков.

Особливої уваги отримало питання «Громадського бюджету», зокрема, учасників дискусії цікавила процедура подання проектів в рамках цієї ініціативи.

«Ми вдячні за інтерес до роботи партії та запрошуємо одеситів та громадських активістів на подальші зустрічі», – зазначила голова фракції Ганна Позднякова.

(Пока оценок нет)
Loading...Loading...